SRH-Coachdag 15 mei 2025 - Antwerpen  (Z25C2)

Gratis

Inschrijven

Mogelijk t/m 10 april 2025,
tenzij eerder vol

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Hoe hou je als gecertificeerd SRH Coach je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar de gratis SRH Coachdag in jouw regio! Na afloop ken je de meest actuele ontwikkelingen rondom SRH en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie. Je deelname levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.
 
 • Inhoud

  Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH Coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH Coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan het SRH Registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen SRH Coaches jaarlijks drie punten te behalen en SRH Docenten zes punten. Deelname aan deze SRH Coachdag levert drie punten op. Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH Coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH Coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan het SRH Registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen SRH Coaches jaarlijks drie punten te behalen en SRH Docenten zes punten. Deelname aan deze SRH Coachdag levert drie punten op.

  De inhoud van de SRH Coachdag wordt bepaald op basis van actuele thema’s. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan in de coaching.

  Wat leer je?

  • Je doet inzicht op over de actuele ontwikkelingen rondom de SRH-methodiek.
  • Je ontwikkelt vaardigheden in het implementeren van de SHR-methodiek in jouw organisatie.

  Klassikale lessen

  Deze scholingsactiviteit vindt klassikaal plaats. We rekenen op je fysieke aanwezigheid.

  Onderdeel van:
 • Datum

  Datum

  Donderdag 15 mei 2025 van 9.30-16.30 uur

  Locatie

  Van der Valk Hotel Antwerpen
 • Accreditatie
 • Doelgroep
 • Docenten
  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents is Hoofdopleider SRH en Strengths. Zij adviseert en helpt organisaties met het implementeren en borgen van SRH. Zij traint professionals en teams in de geeste­lijke gezond­heids­zorg, VGZ en maat­schappe­lijke opvang en zij leidt coaches en docenten op. Ze is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van onze SRH cursussen en opleidingen.Lees meer
 • Reviews

Waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Toon meerToon minder