Toets behandeling en evaluatie V&O - Herregistratie GZ  (HGBVT11)

Kennis- en vaardighedentoets

€ 375

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gemiddelde beoordeling > 8
Topdocenten uit de praktijk
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Wil je je herregistreren als gezondheidszorgpsycholoog, differentiatie volwassenen en ouderen? Hier kun je je inschrijven voor de kennis- en vaardighedentoets van het onderdeel behandeling en evaluatie. Daarnaast doe je een kennis- en vaardighedentoets op het gebied van diagnostiek en indicatiestelling.
 
  • Inhoud

    Deze toets betreft de volgende combinatie van toetsonderdelen:
     

    •  
     Een beroepsinhoudelijke kennistoets op het gebied van behandeling en evaluatie -
    differentiatie Volwassenen & Ouderen

    Deze kennistoets vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019 bij de RINO Groep in Utrecht. De toets bestaat volledig uit open vragen.
       
    •  
     Een vaardighedentoets op het gebied van behandeling en evaluatie (portfolio) -
    differentiatie Volwassenen & Ouderen

    Voor de vaardighedentoets dien je uiterlijk 18 mei 2019 een portfolio in te leveren. Meer informatie hierover vind je in de studiehandleiding. Indien je de vaardighedentoets later inlevert, wordt deze na inlevering in behandeling genomen.

    Om het Periodiek Registratie Certificaat (PRC) te verkrijgen, dien je in totaal vier toetsonderdelen met succes af te ronden. Kijk op de overzichtspagina voor de toets op het gebied van diagnostiek en indicatiestelling, die eveneens bestaat uit twee toetsonderdelen: een kennis- en vaardighedentoets.

    N.B.: 
    - Indien je twee toetsen op deze datum wilt maken dan kan dit. Je meldt je dan voor beide toetsen aan van 10:00 tot 13:00, wij verwerken handmatig dat je één toets van 10:00 tot 13:00 maakt en één toets van 14:00 tot 17:00. 
    - Na beoordeling van de kennistoets is het mogelijk om deze in te zien. Dit kan alleen met fysieke aanwezigheid bij de RINO Groep in Utrecht. Het moment van inzage voor deze toets is vrijdag 5 juli 2019 van 10:00 tot 11:00. 

    Namens alle opleidingsinstellingen verenigd in de Vereniging LOGO coördineert de Stichting PDO-GGZ Utrecht de uitvoering van het traject toetsing en scholing Herregistratie Gezondheidszorgpsycholoog.

    Werkwijze

    De toetsing wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. 

  • Datum
    Lesdata

    Locatie

    Utrecht
  • Accreditatie
    Accreditatie
  • Doelgroep
    Doelgroep

    • Gz-psycholoog BIG

  • Docenten
  • Literatuur
  • Reviews
    Reviews