Datum:

SRH-Coachdag 23 april 2019 (Z19C1)

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-coach je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar de gratis SRH-coachdag in jouw regio! Na afloop ken je de meest actuele ontwikkelingen rondom SRH en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie. Je deelname levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.

Kosten: Prijs volgt


Inschrijven is mogelijk voor SRH-coaches/docenten met een SRH-servicepakket.

Inschrijven

Mogelijk t/m 2 april 2019, tenzij eerder vol

Feiten

  • Omvang: 1 dinsdag
  • Datum: 23 april 2019
  • Docent: Dirk den Hollander
  • Kosten: Prijs volgt
  • Cursuscode: Z19C1

Voor wie

Accreditaties

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH-coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH-coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH-registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen coach-werkbegeleiders jaarlijks drie punten te behalen en coach-consulenten en SRH docenten zes punten. Deelname aan deze coachdag levert drie punten op.

Wat leer je?

Na afloop van deze coachdag heb je een overzicht van de actuele ontwikkelingen rondom de SRH-methodiek en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie.

Inhoud

De inhoud van de coachdag wordt bepaald op basis van actuele thema’s. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan in de coaching.

Certificaat

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Docent

Enthousiast geworden?
Schrijf je meteen in!

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: Z19C1 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

Wil je je verder oriënteren?