Datum:

Praktijkoefendag (L1892)

Tijdens deze praktijkoefendag oefen je alle Liberman-trainingsvaardigheden nog eens met concrete praktijkcases. Je oefent met praktische problemen waar je in het werken met de modules tegenaan bent gelopen. Zo vergroot je je vaardigheden verder én voldoe je meteen aan een van de voorwaarden voor je certificering tot Liberman-trainer.

Kosten: € 340

incl. lunch

In ons sfeervolle huiscafé stel je zelf je maal­tijd samen uit het buffet, verzorgd door onze huis­cateraar The Colour Kitchen. Zij geven mensen met een afstand tot de arbeids­markt een nieuwe kans door ze op te leiden tot horeca­professionals.

Meer weten?

Online inschrijven is niet mogelijk.

Feiten

  • Omvang: 1 dag van 10.00 - 16.00 uur
  • Datum: data worden gepland in overleg met belangstellenden
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 340
  • Cursuscode: L1892

Voor wie

Alle trainers die een Liberman-moduletraining hebben gevolgd, wordt aangeraden een praktijkoefendag te volgen als ze gestart zijn met het geven van de training aan cliënten.

Accreditaties

Accreditatie: V&V

Lees meer over de accreditaties

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

De praktijk-oefendag is er voor professionals die behoefte hebben aan extra training en oefening om de Liberman modules te kunnen geven aan cliënten en voor professionals die al enige tijd met de modules werken en tegen praktische problemen aanlopen. Tijdens deze dag worden praktijkcases geoefend, zodanig dat alle trainersvaardigheden nog eens aan bod komen.
De praktijk-oefendag is een vereist onderdeel voor het certificeringstraject tot gecertificeerd Liberman trainer.

De praktijk-oefendag is door voorgaande deelnemers beoordeeld met een 8,4.

Bij voldoende belangstelling voor deze dag wordt een datum met je gepland. Je kunt je belangstelling kenbaar maken via de knop 'Houd mij op de hoogte'.
 

Wat leer je?

Het doel van de praktijk-oefendag is het versterken van de vaardigheden die de deelnemers hebben opgedaan in een moduletraining.

Inhoud

Tijdens een praktijk-oefendag worden alle vaardigheden nog eens geoefend en besproken die nodig zijn om de training met cliënten goed uit te voeren aan de hand van casuïstiek uit de eigen praktijk.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Incompany en groepskorting

Wil je gezamenlijk met je hele team deze training volgen? Dat kan! Deze training kan op jouw verzoek incompany gegeven worden.

Je kunt ook zelf een deelnemersgroep samenstellen en profiteren van groepskorting. Bekijk de voordelen van een Samen SLIM-groep.

Accreditatie & Erkenning

Literatuur & Benodigdheden

Van jou wordt verwacht dat je de handleidingen meebrengt van de modules die je in de praktijk met de cliënten uitvoert.

De cursus wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten.

Enthousiast geworden?

Meld je aan als belangstellende.
Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent.

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: L1892 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl