Nieuwe directeur per 1 mei 2016

Hedda van 't Land opvolger van huidige directeur Bas de Mol

6 januari 2016
De Raad van Commissarissen van de RINO Groep is zeer verheugd te kunnen meedelen dat zij in mevrouw dr. Hedda van ’t Land een waardige opvolger heeft gevonden voor de wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vertrekkende directeur, Bas de Mol. Zij zal per 1 mei 2016 Bas de Mol opvolgen. Met de aanstelling van Hedda van ’t Land als nieuwe directeur hebben wij alle vertrouwen in een succesvolle voortzetting van onze waardevolle samenwerking met alle betrokkenen.

Mevrouw Van ’t Land is psycholoog en promoveerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Als Hoofd van de Afdeling Zorginnovatie en Directeur van het Centrum voor Implementatie van het Trimbos-instituut is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe behandelvormen en interventies in de (ggz)praktijk met als doel hoogstaande zorg aan patiënten te leveren. De toepasbaarheid, acceptatie en het verspreiden van wetenschappelijke inzichten in de praktijk zijn hierbij centrale uitgangspunten. Zij heeft een breed netwerk in de universitaire wereld, de publieke gezondheidszorg (Gemeente Jeugd), de eerstelijn/generalistische basis ggz en de gespecialiseerde ggz. Bij dit alles vormt innovatie een rode draad in haar loopbaan.

De Raad van Commissarissen van de RINO Groep ziet in mevrouw Van ’t Land een directeur die met haar ervaring uitstekend aansluit bij het werk van de RINO Groep en haar samenwerkingspartners.